Béžový venkovní koberec Universal Bios

Béžový venkovní koberec Universal Bios, 170 x 240 cm

Dostupnost: 
Do obchodu »
home

Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync

Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up

Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart

Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Béžový venkovní koberec Universal Bios, 170 x 240 cm od předního výrobce Universal - tento hit naleznete s výjimečnou slevou za 3199 Kč. U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. No a to se jednoduše vyplatí.

Nápadité vzory a lehce kombinovatelné odstíny. To však nejsou jediné plusy tohoto koberce. Hodí se totiž jak ven, tak případně i domů. Kromě obývacího pokoje si s ním můžete ozdobit třeba terasu. Letní posezení s rodinou či přáteli tak dostane úplně nových pohodlných rozměrů. Proč mít doma koberec? Jde u vás doma zima od podlahy? Koberec zvyšuje pocitově teplotu o 2 °C. A tak vám může ušetřit i peníze za vytápění. Některé koberce od Universal jsou antistatické. Díky tomu je snazší vysát z nich drobky i zvířecí srst. - Délka: 240 cm - Šířka: 170 cm - Výška vlasu: 0 mm - Váha: 7.2 kg - Tvar: Obdélníkový - Umístění: Interiér, Exteriér - Materiál zadní strany: Vinyl - Materiál: Vinyl - Země původu: CN - Péče: Otírejte suchým hadříkem, Pouze profesionální čištění - Vlastnost: Vhodné na podlahové vytápění - Složení látky: 100% vinyl - Úprava koberce: Obšité okraje, Podlepené okraje - Způsob výroby: Strojově tkaný - Typ zakončení: Obšité okraje - Typ vlasu: Bouclé

Další informace k produktu: Béžový venkovní koberec Universal Bios, 170 x 240 cm
  • Název: Béžový venkovní koberec Universal Bios, 170 x 240 cm
  • Značka: Universal
  • Cena: 3199 Kč
  • Výrobce: Universal
  • Doba doručení: 19 dní

Podobné produkty

Béžový venkovní koberec Universal Bios, 170 x 240 cm

Další produkty od výrobce

Universal

Béžový venkovní koberec Universal Bios, 170 x 240 cm od známé značky Universal - toto zboží si můžete koupit při likvidaci skladu za nepřekonatelných 2999 Kč. Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Už se těšíte na svoji objednávku?

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

home