Obal na jógamatku Yoga Design Lab Tribeca Black Yoga Design Lab

Obal na jógamatku Yoga Design Lab Tribeca Black

Dostupnost: 
Do obchodu »
home

Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync

Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up

Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart

Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Obal na jógamatku Yoga Design Lab Tribeca Black značky Yoga Design Lab - toto zboží si můžete nechat poslat za téměř velkoobchodní cenu 1639 Kč. Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Vy tak neplatíte nic navíc!

Přineste si podložku i další pomůcky na lekci jógy v naprosto stylovém obalu. Nastavitelné popruhy zaručují pohodlné nošení a do malých kapsiček na zip schováte nezbytné drobnosti. O značce: Když se Chad, zakladatel značky Yoga Design Lab, na dovolené v mecce jógy Yoga Barn při cvičení podíval kolem sebe, viděl jen samé jednobarevné a nudné jógamatky. Vnuklo mu to myšlenku, že přeci musí být způsob, jak vytvořit funkční, ekologickou a zároveň esteticky krásnou podložku, na které se ásany budou praktikovat samy. Rozhodl se sbalit pár věcí, přestěhovat se na Bali a realizovat řadu podložek a pomůcek na jógu. A povedlo se mu to naprosto perfektně. - Délka: 73 cm - Průměr: 17 cm - Váha: 0.45 kg - Specifický materiál: Nylon, Polyuretan - Péče: Lze prát v pračce - Úroveň kvality: Prémiová kvalita

Další informace k produktu: Obal na jógamatku Yoga Design Lab Tribeca Black
  • Název: Obal na jógamatku Yoga Design Lab Tribeca Black
  • Značka: Yoga Design Lab
  • Cena: 1639 Kč
  • Výrobce: Yoga Design Lab
  • Doba doručení: 4 dní

Podobné produkty

Obal na jógamatku Yoga Design Lab Tribeca Black

Další produkty od výrobce

Yoga Design Lab

Obal na jógamatku Yoga Design Lab Tribeca Black od známé značky Yoga Design Lab - tento artikl je v tuhle chvíli po zlevnění za 1639 Kč. Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Nakupování na internetu je tak opět výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

home